JEŽO; SVI SMO UZ TEBE !

Srijeda, 13. ožujak 2019.
Gekas Arena – sve popunjenija, vrijeme – prohladno idealmo za igru
SOKOLOVI : ROSTOHAR, HERAKOVIĆ, BOKOR, STARČEVIĆ, PALIĆ, FIJUCEK, KRAJAČ, GREGORIN, KRALJEVIĆ
ČEKIĆARI : KECERIN, KRSTIČEVIĆ, TUTIĆ, ĆENDO, GELO, PRUGOVEČKI, LJUTIĆ, OSTREŽ, VIDUKA, MARŠIĆ, VRAČAR, KLAKOČER, GENC, KUTLEŠA
FOTO IZVEDBA OZREN LETICA OZI
1-0 FIJUCEK 10 MIN, 2-0 STARČEVIĆ 23 MIN, 3-0 FIJUCEK 37 MIN

Brzo stigne toliko nam željena srijeda, naše okupljanje, naš adrenalin, naš El Clasico! I koliko god uvijek dolazimo sa velikim htijenjem, ambicijama, radošću i željama, ovoga puta nismo mogli ostati imuni na vijest koja se u utorak proširila u popodnevnim satima. Nažalost stradao je naš prijatelj Davorin Kekelj Ježo. Jedno drvo pogrešno je izabralo cilj pri padanju i nažalost stradala je njegova ljevica. Puknuta kost odvojit će ga ove godine od nastupa, no na mlado je pa se nadamo uspješnom ozdravljenju u povratku tamo gdje nam fali, tamo gdje ga žudno čekamo! Ježo, znaj svi smo uz tebe i nema predaje! Život kroči dalje i eto vraćamo se na naš teren. Vrijedi zabilježiti već treći po redu dolazak Roberta Ljutića, a posebno nam je drgao u mnogobrojnoj publici (Cigo, Valjak, Šuma, Tonći,,,) bilo vidjeti dvojicu dragih nam prijatelja istog imena i prezimena. Ivana Udovičića, našeg bivšeg igrača i najvećeg talenta mlinova te njegova bratića Ivicu Gilju Udovičića, direktora svih rukometnih reprezentacija! Dečki dođite nam češće!
Čekićari gotovi svi s popisa (Musa rehabilitacija kao i Gašparac, Šumanovac službeno letio za Zadar). No veliki broj prvotimaca donio je glavobolju izborniku Brnkiju i to baš nije štimalo. Iako su Čekićari započeli nadmoćnije i okomitije, no Klako na pas Ćende ne uspijeva ugroziti Cicu. U7. minuti krasna kontra u režiji Garinče koji upošljava samog Sinkea Krajača, no Kec vrhunski skida zicer. I u jeku dominacije Crnih, stiže greška Gele nakon koje loptu uzima Garinča Fijucek i brzometno dolazi u priliku koju ovaj rutiner i maher ne promašuje. Poveli Žuti. Agilan je Ljuta i podsjeća na neka prošla vremena kada je harao zagrebačkim malim nogometom.Ubacuje za Alana Klakočera, no očito to nije bila njegova izabrana večer jer se prepriječila stativa iz izgledne prilike za pogodak. Uz sporadične situacije pred oba gola, pametni i lukavi Šicer Starčević  iz poveće daljine gađa Kecov donji kut na ne baš malo iznenađenje klupe Čekićara. Nije dobro nikak za Crne, a Žuti lagano preuzimaju bič u svoje ruke. Krasna je akcija bila preko Krstičevića i zadnjeg pasa Tutića, no Vračar također ne pogađa.Počeo je sredinom termina  puhati orkanski vjetar jer ono što je pokrenuo Filip Kraljević doista je uzrokovalo razdor i devastaciju u arhitekturi obrambenog zida Čekićara. Kako je taj momak klizio po terenu! Prvo šalje upotrebljivu loptu koju Grga Gregorin ne zatvara na drugoj stativi, a ono što je napravio u 37. minuti to se rijetko viđa. Čak i mag Josip Palić koji radi još veća čuda, no ne tolikom silinom i brzinom rekao je da je to rijetko za vidjeti! Fićo u maniri Lamburginija otresao je nekoliko Čekićara i nesebično poslužio Garinču Fijuceka za zakucavanje. Pljesak i ushit! Svaka čast dječaci! Ni tu nije stao one man show, slavonskog bećara kojem je radost pogotka ipak osujetio spremni Kec. Imao je još Hera šansu za proslaviti se nakon Garinčina pasa, No sve iza toga postaje povijest i eto ti prve pobjede u ovom novom prvenstvu.Tek je počelo veselje!
KAKO SU IGRALI :
CICO – zatvorio sve prilaze i rupe prema golu
HERA – još da je zabio, perfektno bi bilo
BOKI – svo znanje i rutina iz njega ječi
ŠICER – kratko i jasno, i precizno i pametno
PALIĆ – još u fazi rekonstrukcije Romana, bez greške
FIJUCEK – rastrčan, precizan,vrijedan, nezamjenljiv
GRGA – polako ulazi u formu, dobro se kretao
SINKE – trebao zabiti, ostalo nema prolaza
FIĆO – nevjerojatan, rasplesan kao s najboljim komadom iz svoje plesne škole   .
KEC – obranio dosta toga, ali možda jeftino primio neke golove
LEO – previsoko pucao
TUTA – premalo igrao
ĆENDO – dosta pokušavao
GELO – donirao prvi gol
LJUTA – bio najagilniji, dosta dobroga uradio
VIDA – dobro počeo pa sjeo na klupu
ACO – sve još nekak do gola, ne zabija
LUJO – pokušavao, ali bez konkretnosti
PRUGA – trgao se i borio
KLAKO – muči ga kičma, trebao nešto zabiti
SLAVEN – napadački se trudio i dobro otvarao
GEGI – nije ulazio u igru
MILJEN – pravio društvo Gegiju