Nakon sjajne asistencije Ace -Gekas posprema loptu za 2:0

Sve prolazi, svi prolaze ali El Clasico stabilan je ! Sportska je srijeda započela porazom naših rukometaša ali to nije utjecalo na pristaše El Clasica koji su pokazali kako se bori za boje svoje momčadi. Šesnaestorica sretnika u smiraj večeri svojim su kretnjama i potezima razgalili nekolicinu promrzlih gledatelja i uveseljavali susjede koji su to sve pratili iz toplih soba.

Aco u punom naletu

Obzirom da se u prošlom terminu naišlo na nekoliko nerazjašnjenih situacija, radi poboljšanja kontrole igrača i terena poslat je zahtjev na Ured za signalizaciju grada kako bi se teren pokrio barem sa 8 kamera skinutih s obližnjih raskrižja ili semafora te sa sigurnošću u isto vrijeme locirati situacija pred golom Cice, ali i što radi preko puta Ani, ne zaboravši i kut iz kojeg vreba Mirjana! A početak hakla odmah je ponudio bizarnost i raritet El Clasica.

Zamišljeni Štefinjo ne nema nam pomoći

Po prvi puta u povijesti pogodak za već tradicionalno vodstvo Čekićara postiže njihov golman Anes Musa u svom prepoznatljivom driblingu od gola do gola kada u valovima ostavlja jednog po jednog protivničkog igrača i sa 15 metara udarcem pogađa gol i ulazi u povijest! Dugo je trajao taj rezultat na semaforu. Borbenost, taktičnost, neizvjesnost zatim se prekida lijepom akcijom Ace koji šalje loptu na drugu stativu a Gegi trpa za 2-0.

Boki:Šta je meni ovo trebalo

Čekićari, ovaj put u zgodnim zelenim markirkama ne daju dihat za ovratnik Sokolovima. No ni iz čega, ali zato znalači Alan postiže pogodak za Sokolove i eto ti opet veselja. Dobra igre Tute u obrani i Anije tada sprečavaju izjednačenje, ali zato majstor Vida lebdi kroz sredinu terena i rezantnim udarcem povisuje vodstvo na 3-1. Kako samo nadire Štef. Dva lijepa njegova prodora ali ga nitko od njegovig igrača ne prati. Ivan veže loptu oko noge, Leo trasira put desnom stranom, Lujo vreba oko gola, Boki i Ježo neprecizno, no rezultat je isti. A onda Ježo koristi nespretnost u obrani Čekićara i to je 3-2. Bliži se kraj, ludilo od hakla. Tuta šalje duboku loptu za Acu, koji vara istrčalog Cicu i lopta je u mreži. 4-2 Čekićari pred vraćanjem markera! No Sokolovi nadiru. Brnki, Filip i Alan prenose loptu na desnu stranu pa Jole pokušava presjeći, no ne uspijeva i lopta ide na kontra stranu gdje nezadrživi Ivan neometano šalje loptu u mrežu. 4-3 i neizvjesnost visi u zraku. No premalo je ostalo vremena za novi pogodak jer je iscurio malonogometni pješćani sat. Doista jedan krasan malonogometni doživljaj koji je dobio treće poluvrijeme budući je ozlijeđeni Ljuta održao obećanje i počastio ekipu dobrim domaćim proizvodima i zaradio pohvale za potez dana!
ČEKIĆARI : ANI, LEO, TUTA, JOLE, VIDA, LUJO, ACO I GEGI
SOKOLOVI : CICO, BOKI, JEŽO, ŠTEF, FILIP, ALAN, IVAN I BRNKI
1-0 MUSA, 2-0 GENC, 2-1 FIJUCEK, 3-1 VIDUKA, 3-2 D. KEKELJ, 4-2 VRAČAR, 4-3 PERKOVIĆ
TROFEJ MARKIRKO :
5 – MUSA
4 – VRAČAR
3 – VIDUKA
3 – GUDIČEK
2 – PERKOVIĆ
1 – FIJUCEK    

UKUPA POREDAK

Davorin Kekelj 12
Dubravko Molan 12
Leo Krstičević 12
Aleksandar Vračar 8
Joško Pupić 8
Luka Maršić 7
Mladen Genc 6
Anes Musa 5
Marijan Viduka 5
Željko Heraković 5
Krešimir Kekelj 4
Stjepan Gudiček 4
Ivica Rostohar 3
Slaven Ostež 3
Filip Kraljević 2
Ivan Perković 2
Alen Fijucek 1