Poznato je da se dobra vijest daleko čuje, pa su to u srijedu 14. siječnja potvrdili dva Krešimira – Bokor i Kekelj koji su čuli za pobjedu svojih Sokola i nakon nekoliko mjeseci izostanka došli na El Clasico. No zato nisu došla dva riječka bisera Ivan i Dario. Navodno su bili na dočeku nove predsjednice u domaćim krajevima!
Ali mi koji smo bili na najvećem malonogometnom centru u Šestinama, ovjekovječili smo još jedan zanimljiv meč. Još nije prošao niti autobus na redovnoj liniji s Mihaljevca, a zlatni momak Čekićara, Viduka doveo je svoju momčad u vodstvo. Ali kao i u ponedjeljak, kao preslikano, ista meta i isto odstojanje, Ježo Kekelj vara istrčalog Anija i izjednačava na 1-1. Počelo je biti zanimljivije, ali nažalost u redovima Sokola ozlijeđuje se motor momčadi Dudo Molan i sjeda na klupu. Još je nemoguće promašio Keš, poslavši loptu umjesto u prazan gol, barem na visninu muškog rekorda u skoku u vis! I to je bilo sve od Sokola tu večer. U stvari ne sve jer su pokazali svašta naopakao (Slaven javi se !) ali na svojoj sredini terena što su spretni i složni Čekićari znalači naplatili golovima koje niti vrijedni Hera nije mogao spriječiti. Sve se to odvijalo tek nekih dvadeset minuta do kraja termina. Raspoloženi Vida i 2-1. Pa krasno ulijetanje Luje Maršića između obrane i golmana Sokolova i već je 3-1. Onda par minijatura Ace, Miljena i ostalih Čekićara za golove Gegija i Lea Krstičevića. Da sve ne bi bilo jednosmjerno, ukazao se Keš i pobjegao svladavši Anija za smanjenje vodstva. No tu nije bio kraj zbroja golova jer raspoloženi Viduka nakon 1456 dana, 13 sati, 4 minute i 15 sekundi postiže hat trick! Zavrijedio je pa smo ga odnijeli natrag preko centra! Gromki zvuk tribina očito se začuo do Gračana jer smo čuli zvonki glas njegove supruge Elvire koja se zabrinula i pozvala ga na večeru! A šlag na tortu trebao je biti i njegov četvrti pogodak, ali nakon žućne rasprave ponovljen je slobodan udarac radi navodno nepoštivanja postavljanja živog zida kojim se Cico mislio spasiti od novog pogotka. No ni u ponovljenom izdanju to mu nije uspijelo pa je vidin šogor, Joško Jole Pupić zabio prvijenac i postavio konačana rezultata 7-2.
A Cico će morati ubuduće pozvati gosp. Sinčića i njegovu udrugu Živi zid jer njegovi puleni to nisu odradili kak treba.Pošlo se u treće poluvrijeme a tamo se Cico pokazao kao meštar ceremonijala i vrsnom nabavkom suhomesnatih proizvoda ublažio duševni bol svojima (naročito Bokiju i Števi). Treba na kraju pohvaliti i novopridošlog Miljena Kutlešu koji je nakon napornih treninga u za sada nepoznatom poluamaterskom klubu brusio svoju formu i odigrao utakmicu u maniri vrsnog majstora svoga zanata! I još za kraj, budući je jućer naš prijatelj Ivan Perković slavio rođendan,a izostanak je opravdao odlučili smo mu pokloniti Marker koji može podići kod Sandre u Klubu, a tamo ga čeka i neki račun za piće!
SOKOLOVI : CICO ROSTOHAR, HERAKOVIĆ, GUDIČEK, DAVORIN KEKELJ, OSTREŽ, MOLAN, KREŠIMIR KEKELJ, BOKOR
ČEKIĆARI : MUSA, KRSTIČEVIĆ, PUPIĆ, VIDUKA, VRAČAR, KUTLEŠA, MARŠIĆ GENC
1-0 VIDUKA, 1-1 D.KEKELJ, 2-1 VIDUKA, 3-1 MARŠIĆ, 4-1 GENC, 5-1 KRSTIČEVIĆ, 5-2 K.KEKELJ, 6-2 VIDUKA, 7-2 PUPIĆ
TROFEJ MARKIRKO – 5 VIDUKA, 4 KRSTIČEVIĆ, 3 PUPIĆ, 3 HERAKOVIĆ, 2 DAVORIN KEKELJ, 1 GUDIČEK
TROFEJ MARKIRKO
Trenutni poredak:
1.Davorin Kekelj (Sokili)     6 bodova
Leo Krstičević (Čekičari ) 6 bodova
3.Dubravko Molan (Sokoli)  5 bodova
Marijan Viduka  (Čekičari) 5 bodova
5.Slaven Ostrež (Sokoli)      3 boda
Željko Heraković (Sokoli)   3 boda
Luka Maršić (Čekičari)       3 boda
Joško Pupić (Čekičari)       3 boda
6.Stjepan Gudiček (Čekičari) 1 bod
Aleksandar Vračar (Sokoli) 1 bod