U nedjelju 16. listopada 2022. bilo je veselo na Gekas Areni. U goste su nam stigli dragi nam novi športski prijatelji iz Prološca zahvaljujući našem Luki Maršiću Luji kao voditelju projekta – Šestine i Proložac zajedno !

Dečki iz NK MLADOST Proložac uspješno su osvojili turnir u Mariboru pa su u povratku kući svratili i kod nas na našu veliku radost. Odigrali smo utakmicu u kojoj se nismo baš pokazali kao neki domaćini, no važnije od rezultata bilo je treće poluvrijeme u kojem su sklopljena nova poznanstva, dogovoreni skori susreti i naravno uz dobar roštilj i pivicu, uspješno su se zapjevale domaće popevke kao i dalmatinske pisme !

Mi kao domaćini posebno smo sretni što na ovaj način možemo ugostiti divne ljude i prijatelje po nogometu pa se još jednom zahvaljujemo dragim nam ljudima iz Prološca i njihovim prijateljima iz Zagreba na dolasku i ugodno provedenom zajedničkom vremenu te dogovoru za što bržim susretom i nastavkom ovog projekta!

MNK ŠESTINE – NK MLADOST PROLOŽAC 9-3

MNK ŠESTINE – ŠOBAN, PLAVŠIĆ, TUTIĆ, S.BRNAS 2, GELO, KRSTIČEVIĆ, M.VIDUKA 2, PALIĆ 2, OSTREŽ, GENC 1, PRUGOVEČKI 1, V.VIDUKA 1, STARČEVIĆ

NK MLADOST PROLOŽAC – MATE ČEŠLJAR, ZVONKO ČEŠLJAR, ROBERT ŠKEGRO, DANE BEKAVAC, JERKO TOLIĆ, ZORAN REBIĆ, MARIJO MARŠIĆ, IVICA UJEVIĆ, IVAN ČURČIJA, ZORAN JUKIĆ, TOMISLAV ŠIMIĆ, ANĐELKO TURIĆ, DAVOR BUBALO, IVICA KUKAVICA, ROBO MIKULIĆ