Subota 7. rujna 2019. bit će zlatnim slovima uklesana u povijest našega Kluba. Zahvaljujući dragom nam prijatelju i članu Kluba, gospodinu Zvonimiru Novaku, spojena je malonogometna plava i zelena Hrvatska.

U goste su nam došli virtuozi šarma, duha, dobre volje, prijateljskih pobuda, dragi nam novi malonogometni i životni prijatelji iz Kraljevice : Robi Krulić, Robi Turato, Drago Marušić, Željko Cesarec – Doktor, Boris Jelušić – Borka, Neno Anđelić,Sanjin Peranić – Laci i Tomislav Žikić, uz svestranu podršku gradonačelnika Dalibora Čandrlića te zagrebačkih prijatelja Alana Gredelja, Arijana Jurmana i Zvonimira Novaka.

Sve je započelo kavom i aperitivom da bi se nastavilo u sportskom duhu i odigravanju malonogometne utakmice u kojoj su ipak mlađi domaćini u sastavu : Ivica Rostohar, Stjepan Gudiček, Željko Heraković, Milan Živković, Dario Knapić, Leo Krstičević, Marijan Viduka, Ivan Perković, Josip Ručević (na posudbi u Đakovu), Željko Starčević, Aleksandar Vračar, Ivica Brnas i Mladen Genc, počastili goste sa 7:1 ( Genc 2, Perković 2, Knapić 1. I.Brnas 1, autogol 1).

Ali to nije bilo sve jer treće, najduže poluvrijeme protegnulo se duboko u prekrasnu noć na Šestinama, uz hranu, piće, darove, razgovore, pjesmu, dogovore i zakazivanja što prije novog druženja.

Zahvaljujemo se od srca dečkima iz Kraljevice na divnim poklonima i nezaboravnom druženju. Upoznali smo nove, prekrasne ljude i kako je rekao gospodin Borka, šteta što se nismo upoznali barem prije 20 godina.

No srećom pred nama je bar još toliko godina za ovakva divna i ugodna prijateljska, malonogometna druženja!