Prevagnula klupa Čekićara
EL CLASSICO, srijeda, 21.09.2016., 20 sati
Rezultat: 4:1, pobjeda Čekićara
Strijelci:
Čekićari: Ostrež S., Maršić L., Špičić M., Vračar A.
Sokolovi: Gudiček S.

SASTAVI:
ČEKIČARI:                                                                                   SOKOLOVI:
TONČI BARBIR                                                                         DUBRAVKO MOLAN
DARKO PRUGOVEČKI                                                               ALAN FIJUCEK
DAMIR TUTIĆ                                                                           MLADEN HORVAT
ALEKSANDAR VRAČAR                                                              STJEPAN GUDIČEK
MARIJAN VIDUKA                                                                    KREŠIMIR BOKOR
MARIO ŠPIČIĆ                                                                           ŽELJKO HERAKOVIĆ
DARKO GELO                                                                            FILIP KRALJEVIĆ
SLAVEN OSTREŽ                                                        ŽELJKO STARČEVIĆ ŠICER
LUKA MARŠIĆ
MLADEN GENC                                                                    

IZVJEŠTAJ:
Zadnji dan kalendarskog ljeta, ljeta gospodnjega 2016. donio je još jedan El Classico.  Sokolovi su ozbiljno počeli topiti prednost Čekićara počevši krajem proljetnog dijela te se trend nastavio i u nastavku prvenstva. Sa 12 bodova razlike došlo se do 3 i eto drame na pomolu. Zadnja pobjeda Čekićara datira još od 8.-og lipnja (podsjetnik u TV kalendaru) i prošle su tri mjesečnice (sa Always krilcima) da bi Čekićarima ponovo zasjalo.  Čekićari danas sa punim brojem od 10 igrača, na žalost bez Lea rekonvalescenta i ostalih, dok se Sokolova skupilo svega 7, klupa im je zjapila prazna. Utakmica je počela dominacijom Čekićara, redale su se prilike, ali Dudo Molan, „all-around“ igrač, ovaj put u ulozi vratara obranio je mnoštvo teških udaraca.  I normalno Čekićari koriste promašaje i pogotkom bezvremenskog Števe koji iskosa sa lijeve strane posprema loptu u bliži Tončiev kut stječu prednost od 1:0.  Števa zabija i drugu utakmicu zaredom…Nakon prvotnog šoka Čekićari su se konsolidirali i krenuli po izjednačenje što se i uskoro dogodilo pogotkom Slavena.  Dotur Lujo zabija za vodstvo nakon brze i izrađene akcije. Vodit će se mrtva utrka za zlatnu kopačku..Kako je igra odmicala snaga Sokolova je slabila i bez izmjena teško su mogli parirati motiviranim Čekićarima.  Hera, Boki, Števa i Dido maksimalnom su borbenošću nastojali zatvarati prilaze golu, Dudo je fantastično čuvao svoja vrata dok su se Alan i Fićo istinski borili u vršku napada.  No odlična obrana Pruge, Tute i Gele sa motiviranim Slavenom, svježim Mariom, rastrčanim Slavenom i Acom te guruima Vidom, Lujom i Gegiem nadjačala je danas Sokolove.  Treći pogodak pada nakon proigravanja Gele Aci koji asistira Mariu te potonji poentira. Još veći problem Sokolovima nastupa ozljedom Dide gdje mu je stradala zadnja loža (nadamo se ništa ozbiljno i da će Dido ponovo uskoro na teren).  Srećom u blizini se našao stari mag Starčević „Šicer“ koji je ekspresno u UEFI registriran za Sokolove te se nastavilo sa utakmicom.  No šećer na kraju današnjeg El Classica stavio je Aco lijepim lobom  i utakmica završava 4:1 za Čekićare.  Kako se pokazalo klupa je danas bila presudna, ova pobjeda Čekićarima je donijela prijeko potreban mir te prednost sada iznosi 6 bodova. Nastavak El Classica će sigurno donijeti neizvjesnost i napetost!!
Treće poluvrijeme prošlo je u znaku gurmanske poezije graha i rebrica u izvedbi naše nam drage Sandre koju ćemo kandidirati za Master cheficu..svaka čast!! Treba pozdraviti dolazak nam u goste našeg nam dragog pajdaša Tomicu Paškvalina koji nije mogao odoliti čarima Sandrinog graha..Ako su nam ptičice dobro javile, našem dragom i mladom ocu Slavenu poželjet ćemo sretan rođendan!! Puno zdravlja njemu a i svim Čekićarima i Sokolovima ma gdje bili!!
Do slijedeće srijede pozdrav svima u nadi da će ekipe biti kompletirane i klupe ispunjene uz malo poezije dragoj nam klupi: „A na klupi pored njega sjedi jedan čovijek stari, zamišljeno fenjer gleda što ga svake noći pali.
Družili se kao prijetelja dva, dijelili i sreću i tugu,sad klupu fenjer obasjava, praznu klupu u svom krugu…