Vratio se Klepetan
Prvo ide najradosnija vijest – VRATIO SE KLEPETAN u svoje Sokolovo gnijezdo ! U gluho doba noći stigao je povratnik Boki kao Klepetan svojoj Malenoj ! A sada stvarna zbilja. Niti promoćurni meteorolog Vaklula nije mogao najaviti veliki oblak faula koji se nadvio i istovario na našem El Clasicu.Zvonar je taman primio svoje zvone kad ga preduhitrio Fićo Kraljević i u jednom duelu s Mariom Špičićem pozvao faul. Mislili smo vidi fair igrača i zove to za Maria kojeg je zahvatio po nozi, no kad ono ludilo. Iz tog slobodnjaka dodaje vragolastom Dariu Knapiću koji ulaskom u kazneni prostor, navodno grubim startom Viduke Vide biva srušen i uz zvuk zvona traži se penal. Potrajala je rasprava i konačno smireni Ivan Perković pogađa za konačnih 2-2. U početku bila je to organizirana agresija na prostor Sokolova. Prednjačio je raspoloženi Leo Krstičević čije su lopte frcale po golu neizbježnog Cice, u očito životnoj formi.Trudili se i Aco, i Mario, Slaven, Vida, Lujo ali nikako zabiti i okruniti nadmoć. Ali spreman je bio i mlađi Rostohar na golu Čekićara i pokupio pljesak za svoju obranu Dariu. No obiteljsko obraćanje uslijedilo je s drugoga gola budući se ponosno otac Cico, preko sina pozvao na gospođu majku ! A onda kontra Čekićara koja uz agilnost Lea završava auto golom Fiće za zasluženo vodstvo. Ali Sokolovi predu i preko dirigenta Pere, slavljenika Dide Horvata, brzopoteznog Fiće, vižljastog Ivana, prodornog Daria, upornog Bokija i pouzdanog Števe lagano preuzimaju inicijativu, koju iz jednog slobodnog udarca i fliper situacije neizostavno prekaljeni majstor Hera ubacuje loptu u mrežu Čekićara.Malo smirenje i onda činilo se završni udar vrsnog driblera Vide koji na sebi svojstven način vara suparnika i trese mrežu za vodstvo 2-1. No ubrzo je od junaka postao tragičar susreta. Još je mladenačko raspoloženi u slavljeničkom duhu Dido pokušao uz asist Daria, pa je jedna sumnjiva ruka Krstičevića bila pozvana kao penal kojeg Boki šalje pored vrata. Rekao njegov suigrač Pero da mu je to bio najbliže pogođeni penal u karijeri, a da je Ivan u biti fulao kod izvođenja penala za konačno izjednačenje.
SOKOLOVI : ROSTOHAR CICO ST., GUDIČEK, D.PERIĆ, HERAKOVIĆ, BOKOR, HORVAT, PERKOVIĆ, KRALJEVIĆ, KNAPIĆ
ČEKIĆARI : ROSTOHAR ML., KRSTIČEVIĆ, OSTREŽ, ŠPIČIĆ, VRAČAR, MARŠIĆ, VIDUKA, GENC VODITELJ – DARKO GELO
0-1 auto gol KRALJEVIĆ, 1-1 HERAKOVIĆ, 1-2 VIDUKA, 2-2 PERKOVIĆ

Nastavak priče započeo je odmah u smirenom tonu zahvaljujući rođendanskoj atmosferi i slavljeniku Mladenu Didi Horvatu koji nas je bogovski počastio odojkom. Živio on nama i još dugo se ovako družili! Povjerenstvo je odmah nominiralo slijedeće slavljenike – u masi su odabrani Heraković Hera i Viduka Vida.
IZJAVE AKTERA –
MLADEN DIDO HORVAT – Ova 2 boda poklanjam kao rođendansku zahvalu svojim protivnicima, a oni neka se dogovore o podijeli !
MLADEN GENC GEGI – Dogovorili smo se prije susreta igrati sustav 4-4-2 no u kasnijoj fazi prešli smo na 3 (rakije) – 5 (piva) – 2 (komada odojka).
Kratke obavijesti – Podržali smo i mi akciju – Počeši se po jajima ako možeš u izvedbi Malče i Čađe!
U ekskluzivnom Trofeju Markirko  bodove je dobio DARIO KNAPIĆ, koji je uz put prošetao šepajući na krivoj nozi od bolne klupskom pistom. Navodno se u redovima Čekićara pojavila čudan pojava štipavca zvanog Leo. Vrijedi zabilježiti dolazak velikana zagrebačkog malog nogometa, a i šire dragih prijatelja Stipe Brnasa i Željka Šicera Starčevića. kao rođendanski poklon uvedena je boca loze u posebno dizajniranom obliku uz potpis i simbole El Clasica, na inzistiranje Ivana Perkovića.
Čekičari pred istek vremena (ponoć) najvili žalbu UEFI jer Boki uopće nije bio prijavljen za ovu utakmicu! A pokrenuta je i humanitarna akcija skupljanja novca za petog suca!
Ove sezone  fantastična i vesela trojka zabila je dva gola u 9.kola