Miroljubivo na Šestinama
Kao što i priliči ozračju uoči Velikog Četvrtka, miroljubivo u duhu pravih katolika protekla je jučerašnja večer na šestinskom El Clasicu.Jedva skupljeni Sokolovi (mnogobrojne ozljede proredile su njihov sastav) uz pomoć brojnih Čekićara i ustupljenog disidenta Gele, započeli su termin u kašnjenju.Vrijeme idealno za igru, teren optimalan, no rastrčanost slaba. Prvo je zaprijetio Sokol Dido Horvat i pogodio prečku.Stihijski napadi Čekićara, završavali su u bedemu defanzivno organiziranih Sokolova. Kao majstor svog zanata opet se pokazao Cico koji brani sve pokušaje Čekićara. Ne zaostaje niti mlađi Rostohar na drugoj strani. Fićo ne zatvara drugu stativu na izvrstan pas Gele. Aco, Lujo i Mario bez uspjeha jer na mjesti je Cico. A onda akcija Barta do Luje a ovaj prekrasnim pasom nalazi spretnog Maria koji trese mrežu Sokolova. Vodstvo Čekićara miriše na pobjedu. Ali umjesto strpljive i obrambenije varijante, srlja se i gube vrijedne lopte na sredini, pa jednu od takvih koristi Damir Perić Pero i rezantnim udarcem iz daljine probija, uz lošu intervenciju mladog Rostohara, mrežu Čekićara i eto miroljubivih 1-1.Ista meta, isto odstojanje!
SOKOLOVI : ROSTOHAR ST., GUDIČEK, D.PERIĆ, HERAKOVIĆ, GELO, HORVAT, KRALJEVIĆ
ČEKIĆARI : ROSTOHAR ML., TUTIĆ, BARTOLIĆ, OSTREŽ, VIDUKA, ŠPIČIĆ,VRAČAR, MARŠIĆ, GENC
0-1 ŠPIČIĆ, 1-1 D.PERIĆ
IZJAVE IGRAČA –
MARIJAN VIDUKA VIDA – Ja sam ovdje, meni je drago i ja bih opet došao!
FILIP KRALJEVIĆ FIĆO – Nas je manje, nas je bolje!
Eto pa sad dragi čitatelji odgonetnite ove odgovore i svoje pošaljite na našu adresu s naznakom – Za nagradnu igru – PRAVI ODGOVOR. Vrijedi zabilježiti promjenu termina i obavijest svim akterima – od druge srijede termin se pomiče na 20 sati.
Prvi koji je već to iskusio ovoga tjedna bio je nezaobilazni Ivan Perković koji nas je dočekao u prostorijama Kluba. Pomaknuo termin  i sada se ravnamo po njemu!
Inače u nastavku, večer se pretvorila u tematsku srijedu koja je trebala dati još jedan odgovor – Da li je folk gol, ili je gol folk?Naravno zasjedalo je i Povjerenstvo. Točnije predsjednica je naježila dopredsjednika Tutu tako da možemo konstatirati da je u Povjerenstvu idilična situacija.. vrijedi zabilježiti da su Sokolovi ponudili Darku geli bianco ček radi prijelaza u njihove redove. Stručnjak za sigurnost iskazao je da je najnesigurnije u njihov obrani! Odlučeno je da se sukladno Europskoj direktivi u El Clasico mora privući i 40% žena. Drage djevojke mi Vas očekujemo! I još bitna odluka Povjerenstva – uvodi se video nadzor i bit će moguće gledati direktno utakmice u prostoru Kluba, a kasnije i uz Budno oko analizirati sporne detalje. Odabrao Gelo Ibrahimović. Tekst će čitati Boki Kokot Bokor. I još dvije važne obavijesti – na inicijativu kasnih plesača Gele, Viduke, Perkovića, Gudičeka, Tutića i genca – u predponoćnom termunu osnovano je KUD Mačuhice i pjevačko društvo Kolibrić, pa svi zainteresirani mogu se pojaviti na audicijama srijedom od 23-24 sata.