Ježa primirio Čekičare
Ta divna srijeda ! Veselog osmjeha dolazili su osokoljeni samopouzdanjem Sokolovi, a Čekićari… Oni su u proteklom tjednu putem natječaja objavljenog u Kupusovom listu dobili očito bingo. Pristupio im je mlađahni i vrlo poletni Mario Špičić i pokazao u prvom nastupu da je to budućnost Čekićarenja na El Clasicu! Još strasti nisu uzavrle, a Slaven Ostrež solo slalom dolazi u priliku koju rezolutnim udarcem para Cicinu mrežu. Neočekivano Čekićari rano poveli. Da je nesretni Lujo bio precizniji bilo bi vodstvo još i veće. Brojnost u oba sastava rezultirala je čestim promjenama igrača i taktike, no jučer se pokazala stabilnost i izjednačenost, što je vratilo i neizvjesnost. Svi su davali sve od sebe i za momčad. Dario Knapić ne koristi najizgledniju priliku Sokolova no onda nastupa trenutak inspiracije i nakon Garinčinog okreta Slavena podalje od gola, upotrijebio je svoju zlatnu ljevicu i sa velike daljine iznenadio mladog Cicu na vratima Čekićara.nespretna reakcija i eto 1-1.. Borba je na sredini terena. Trude se veznjaci. Prednjače Vida, Pruga Mario, te Pero, Dido i Keš. Ali bez promjena. I onda velika prilika za Čekićare no mladi Mario umjesto desna za Lea poklanja loptu za kontru Sokolova, a to je njihovo omiljeno štivo i brzonogi Fićo, Keš i Alan pored usamljenog Tute dovode u vodstvo Sokolove 2-1. Vidi vidi Alanova dva komada nakon dugo vremena. Ali Čekićari djeluju organiziranije i preko Ace i Luje traže izjednačenje, koje ubrzo i stiže.Nažalost nakon toga vrijedi zabilježiti ozljedu Keša koji izlazi s terena i kreće prema Lučkom na službu. Pruga gađa slobodnog Luju koji se driblingom oslobađa Cice i s loptom ulazi u gol . Velikih 2-2. Hera, Štef, Ježo, Dido garniraju obranu. Nasrću plavi. Bori se Leo. Slaven, Pruga, Vida , Mario ali nema pomaka. Već se polako očekivao zvuk zvona, a tada na scenu stupa haubica s Bijenika. Bio je to teledirigirana raketa kao s Bliskog istoka! Ježo majstor s nekih 20 metara, špicom u same rašlje, pored dekoncentriranog mladog Rostohara, koji je ipak maknuo ruke da ih ne sprži upućen projektil! Gol poklonjen Bokiju na klupi za 50 rođendan! A izborniku Čačiću poziv da malo baci pogled na El Clasico i vidi pravu ljevicu  ! Tik iza toga eto ti i zvonara! Poznati zvuk za neke postaje šlager, a za neke kvariton! No to nije bio razlog da u nastavku večeri proslavimo Sandrin i Bokijev rođendan! Bilo je divno, a naročito kad je stupio u Klub dragi naš Marko Benčić s kitom cvijeća !
SOKOLOVI : ROSTOHAR ST., GUDIČEK, HERAKOVIĆ, D.PERIĆ, D.KEKELJ, KNAPIĆ, KRALJEVIĆ, FIJUCEK, HORVAT, K.KEKELJ
ČEKIĆARI : ROSTOHAR ML., TUTIĆ, KRSTIČEVIĆ, OSTREŽ, PRUGOVEČKI, VRAČAR, VIDUKA, ŠPIČIĆ, MARŠIĆ, GENC
0-1 OSTREŽ, 1-1 FIJUCEK, 1-2 FIJUCEK, 2-2 MARŠIĆ, 3-2 D.KEKELJ
IZJAVE AKTERA – ŽELJKO HERAKOVIĆ HERA – Odlučili smo protivniku dati piuna viška, no niti to nisu znali iskoristiti!
IVICA ROSTOHAR MLAĐI – Ono kaj sam ja vidio je prava istina, da je lopta išla van. Ko ne vjeruje, tako mi tate s drugog gola!
Treba još reći kako je i jučer zasjelo Povjerenstvo. Ipak više uz dobru papicu i gemišt. Večer je pokazala da većina igrača Sokolova nije vična čitanju, no Dido Horvat je to opravdao da su oni tu više zbog maloga nogometa, a tko je kriv igračima Čekićara koji su očito načitani!
Treba pogledati danas i TV Kalendar– naime točno na današnji dan prošle godine Vračar i Genc su zajedno zabili svoje zadnje golove – izabrao Leo Krstičević.
Gelo je organizirao misu za čekićare srijedom prije termina.
Obavijest za obožavateljice – Ivan Perković najavio je povratak slijedeći tjedan!