Ibrahimović potopio Čekičare
Svi smo mi Ibrahimovići! Bilo je to jučerašnje geslo igrača Sokolova koji su istrčali u dresovima boje šafran, da ne kažemo u boji izvjesnegrupacije mladića, s Ibrinim imenom na junačkim leđima! Sve tozahvaljujući starom prijateljstvu Ibre i našeg Cice koji je staroprijateljstvo ovjekovječio pošiljkom navedenih majica. Ali nije tobilo sve od Cice tu večer. Dofurao je on na termin i sina te jedokazano staro pravilo da mlađi Cico ne pada daleko od starijeg Cice.Ne znamo kaj su to jučer gospođe Rostohar kuhale, ali oba Rostoharačinila su čuda na golovima jer Anija, po treći puta opravdano nijebilo na golu Čekićara. Ali i ta čuda zasjenio je Keš neviđenimpromašajima, alli tako je i Ibro nekad započeo svoju karijeru! Živa,žustra, brza i vrlo zanimljiva tekma. Brojne su šanse oba protivnikaili promašivale i oba Rostohara branila na svakakve načine. A ondamunja s Bijenika.Primanje lopte, brz dribling u desno i razoran udaraci lopta je u suprotnom kutu. Neobranjivo u režiji Keša. Sokolovi tj.Ibrahimovići vode! Lucidnost Perkovića, prodornost Alana i Fiće,neumoljivi Keš, vrijedni Dido te obrambeni štit pouzdanog Števe imozga Here, garniran Cicom na golu spriječavali su sve pokušajeraspoloženih Ace i Luje, odlučnog Lea, samozatajnog Perića Jože,agilnog Vide te Gegija. U obrani borac Tuta potpomognut spretnim Gelomi dobrim Slavenom, uz veliku želju povratnika Brnkija, no nažalostspriječenog velikog djela zbog zdravstvenog stanja njegova koljena. Noipak Čekićari ne posustaju naročito dok ima ulja u svići kod pločaninaKrstičevića koji upornim driblingom i rezantnim udarcem izjednačavarezultat. Bilo je to razdoblje dobre igre Čekićara koji nisu na svoju žalost uspijeli povesti. Kako je Cico samo obranio gegijev udarac, aonda umjesto taktičko pozicione igre, Čekićari čine malonogometnosamoubojstvo. Gube jednu loptu na sredini terena i eto ti hop hopIvana, Alana, Fiće i Keša koji ubrzo dolaze pred gol Čekićara gdje izsumnjive pozicije (da li je to zaleđe?) i Dido Horvat matira mlađegRostohara. Sve dalje bila je poezija pod ravnanjem sokolova. Opetprodoran i precizan Keš te nakon kornera glavom Fićo stavljaju pečatna pobjedu Sokolova, tj, Ibrahimovića! Sve je to s klupe pratioKrešimir Bokor čiji zagonetni osmijeh nije prošao nezabilježeno.Kasnije je veselje i utapanje tuge nastavljenu u prostorijama Klubagdje je gastronomski raspoloženi Aco donio mladu janjetinu izTrnjanke. Kao i uvijek bilo je preukusno! Tome su svjedočili i našidragi prijatelji Tomo Tomljanović i Ardi Kozniku, koji je spriječenigrati, no redovno dolazi u trećem poluvremenu.
Vrijedi zabilježiti i izjave aktera susreta – Krešimir Keš Kekelj je rekao da je pregršt njegovih promašaja plod misli usmjerenih već na treće poluvrijeme i na mladu janjetinu jer nije cijeli dan ništa jeo.
Slaven Ostrež s druge strane bio je samokritičan te je rekao – Nemojte me uzimati u momčad jer ta ekipa osuđena je na poraz!
Valja još reći kako je i Povjerenstvo održalo izvanrednu sjednicu jerim se obratio Boki Bokor i osporio Tutin izbor zbog sukoba interesa iželje za foteljom koja je navodno obećana bokiju od stranepredsjednice Sandre. Također Povjerenstvo je opomenulo Števu Gudičekajer je obmanuo mladog Ivana Grafa, dečka koji je nastupio u HNL-u,slovenskoj, ukrajinskoj i sada u prvoj kazahstanskoj ligi, a trebao jeokusiti i čari šestinskog El Clasica, no umjesto u 19 h od Števe dobioje informaciju da je termin u 21h. No, kasnije mu je kazna preinačenau rad za opće dobro tako da će okrenuti rundu za sve drugi puta i bitiamnestiran!
SOKOLOVI : ROSTOHAR ST., HERAKOVIĆ, GUDIČEK, HORVAT, PERKOVIĆ, FIJUCEK, KRALJEVIĆ, K.KEKELJ
ČEKIĆARI : ROSTOHAR ML., TUTIĆ, KRSTIČEVIĆ, J.PERIĆ, GELO, OSTREŽ, I.BRNAS, VRAČAR, MARŠIĆ, VIDUKA, GENC
1-0 K.KEKELJ, 1-1 KRSTIČEVIĆ, 2-1 HORVAT, 3-1 K.KEKELJ, 4-1 KRALJEVIĆ