Ponedjeljak 23. veljače, očekuje se još jedno izdanje El Clasica. U redovima Sokolova sa osmjehom na licu, a iz pouzdanih izvora bliskim vrhu tima Čekićara, osjećaj je nelagode. Čak smo saznali da su momci imali razgovor sa doktorom Lujom oko mogućeg tretmana gubitnika, te da su pojedinci zatečeni na dermatološkom odjelu jer na navodnu alergiju utječu zeleni markeri!

Ni Velik Tonči nije spasio posrnule Čekičare

I sa takvim duševnim stanjem započelo je malonogometno druženje. Sokolovi pojačani sa Herom i Darijom, a izostao bolesni Ježo te poslom okupirani Ivan I Bokor. Na golu Čekićara Tonči Barbir, a u obrani Brnki i Pruga, jedino nema Tute i Anija, a što znači svi ostali na svojim pozicijama. Lagano ispitivanje snaga. Bojažljivo s obje strane. Pokušaj Čekićara preko Lea i Pruge, za Acu koji upošljava Gegija, no pravovremeno istrčali Cico onemogućava vodstvo markiranih momaka i lopta pogađa samo stativu. U daljnjem nastavku igre, Hera, Slaven, Dario, Štef nepremostivo drže konce obrane, a Dudo i Keš štrikaju po sredini terena i postaju sve opasniji za neprepoznatljive Čekićare. Jedino Tonći spašava obranama jalovu igru zelenih markirki. Pokušaj igre presinga Čekićara urodio je plodom ali u njihovoj mreži. Ostavljeni Dario rezantnim udarcem sa pristojne daljine ugrožava nemoćnog Tonćija i Sokolovi vode. Vode, ali to je i znak da voda čekićarima dolazi do uha. I ono malo zrelosti u njihovoj igri isparilo je na svježem šestinskom zraku i laganoj kišici koja nije isprala njihovu patinu na tenisicama. Što tek reći za novi pogodak Sokolova. Dudo iz kornera gađa na drugu stranu gdje Keš prekrasnim volejem para mrežu Čekićara. Sve ostalo je lagana samba u izvedbi čarobnih Sokolova. Slaven i Dario dominantno vežu sredinu terena. Hera briljantno drži obranu sa štefom, a čarobni Dudo driblinzima i dubinskim loptama za Keša stvara sve veću pomutnju u redovima Čekićara. Što je onda učinio Keš?

Vida i zamalo pored vratiju

Jedna precizna Dudina lopta preko cijelog terena. Keš u brisećem trku pogađa punom nogom, no lopta liže prečku. Da je pogodio vrtjelo bi se na eurovizijskoj razmjeni četiri dana! No zato ubrzo pogađa još jednom mr. Knapić pa potom i Keš i sudbina Čekićara je za danas zapečaćena. Pokušali su još nešto Lujo i Joško. No preslabi su bili udarci. Pruga u jednom solidnom driblingu i udarcu pored gola, Kao i Leova bomba blizu rašlja. Cico je mogao slavodobitno sklopiti gol ! Sve u svemu impozantna predstava Sokolova koja je dodatno uzdrmala redove Čekićara.

Vidno uzdmani Čekičari

Navodno su utakmicu iz toplih domova promatralai slobodni treneri Reja i Kruno Jurčić pa se može dogoditi da u srijedu dođe do trenerskog obrata u redovima Čekićara. Tko zna što im sprema suigrač, prizanti doktor Lujo? Spominje se i mogući snijeg za srijedu, no Dudo upozorava da je u svakom slučaju momentalna temperatura na najvećem šestinskom stadionu + 9 ! Naravno razlika u bodovima! Ova će noć u mislima Čekićara biti teška, a igrači Sokolova znali su pobjedu proslaviti u prostorijama Kluba, a uz njih i uljez! Čeka se srijeda a do tada pozdravi Alanu sa željom za brzi povratak na derbije!
SOKOLOVI : CICO, HERA, ŠTEF, SLAVEN, DARIO, DUDO I KEŠ
ČEKIĆARI : BARBIR, LEO, JOŠKO, PRUGA, BRNKI, ACO, VIDA, LUJO I GEGI
1-0 KNAPIĆ, 2-0 K.KEKELJ, 3-0 KNAPIĆ, 4-0 K.KEKELJ
TROFEJ MARKIRKO :
5 – KREŠIMIR KEKELJ
4 – DARIO KNAPIĆ
3 – SLAVEN OSTREŽ
3 – TONĆI BARBIR
2 – LUKA MARŠIĆ
1 – MLADEN GENC  

Ukupan poredak

Ime Prezime Ukupno
Dubravko Molan 23
Davorin Kekelj 19
Leo Krstičević 18
Luka Maršić 13
Marijan Viduka 12
Krešimir Kekelj 12
Ivica Rostohar 11
Aleksandar Vračar 10
Joško Pupić 10
Mladen Genc 9
Željko Heraković 9
Ivan Perković 8
Anes Musa 7
Dario Knapić 7
Stjepan Gudiček 6
Slaven Ostež 6
Filip Kraljević 5
Damir Tutić 3
Barbir Tonči 3
Alen Fijucek 1
Ivica Brnas 1