U veličanstvenoj atmosferi Gekas Arene, u gotovo ljetnoj večeri, uz bogatu gastro ponudu u realizaciji Miroslava Martinovića, u srijedu 11. svibnja 2022. izvučen je raspored odigravanja Kupa šestinskog zvonara. Staklena vaza, dvije kuglice i naša draga Jana Krstičević koja je tom zgodom za prvog domaćina izvukla momčad Čekićara. Prva je utakmica na rasporedu  18.svibnja 2022. u 19 i 30 sati, a uzvrat na terenu Sokolova predviđen je za 1. lipnja 2022. također u 19 i 30 sati.

Sukladno uputama UEFA-e i gospodina Čeferina kojeg je naš predstavnik Vlade, Zvonimir Novak kontaktirao ovih dana, ukida se prednost gola u gostima te ukoliko rezultat bude izjednačen pristupit će se izvođenju udaraca sa 7 metara.

Nakon izvlačenja primili smo i izjave sudionika :

Leo Krstičević – predstavnik Čekićara – Čekićari su ove godine u poziciji kao i Hajduk. Možemo osvojiti i Kup i prvenstvo, no spremni smo i za događaj iz Sinje kada alkar pogodi u ništa ! Napomenuo bih još da svog kuma Vračara čuvam samo za prvenstvene utakmice !

Željko Starčević Šicer – predstavnik Sokolova – Angažirat ću sve moćne malonogometne snage od Dubrave, Gospića, Malešnice, Gornjeg Vrapča, ne bi li još jedno osvojili ovaj prestižni Kup koji nam uvijek lijepo izgleda u vitrini !

Željko Sopić Sopa – prekaljeni internacionalac u redovima Čekićara – Još samo da osvojim taj Kup šestinskog zvonara pa da me Aco pozove u Trnjanku sa Leom i Gegijem na janka ! sanjam taj dan !

Stipe Brnas – Stivy – internacionalac u redovima Sokolova – Ovaj Kup šestinskog zvonara teže je osvojiti nego što sam to uspio sa prvim Hrvatskim kupom s Inkerom 1992. te u Austriji sa Klagenfurtom !