Čarolija Mladena Genca
Nakon prve Kup utakmice čekao se nastavak El Clasica. Svibanj skoro ko studeni ali igrači obje momčadi spremni ! Vrijedi pozdraviti dolazak bolesnih i načetih ili rehabilitiranih Ace, Lea, Števe i Barte, koji su i zdravlje stavili na bubanj zbog svojih momčadi ! Nije pametno no bravo dečki, svaka čast! Razveselio nas je dolaskom i vječiti pločanski mladić Tonći Barbir, golman od formata i zanata.A što tek reći za majstora Šomija, Herinog izaslanika u formaciji 2-1-3, gdje je uvijek briljirao na poziciji arhitekta igre. Počelo je žustro i s mrtvom šansom za doktora Luju čiji pas krstičevića nažalost nije pretvoren u pogodak. Ne ide ni Aci, koji ne ubada bar na terenu, a za ostalo pitat će mo rođaku Anitu ! No zato inteligentno i precizno u protunapadu samozatajn, ali vrijedni Ježo pogađa pred golom u nožnu trepavicu Fiću Kraljevića koji nesmetano pored mnoštva Čekićara lagano zabija za vodstvo Sokolova. Obrana Čekićara malo je u tom dijelu igre bila propusna no niti Alan a niti Fićo nisu uspijeli pohvatati krasne lopte izvrsnog Pruge, domišljatog Pere i dječački razigranog Perkovića. Ah misli su im sigurno poletjele do izostalih Keša i Knapića koji su pogađali u zadnjim njihovim tekmama. Zapamtili smo i strašan topovski udar Gele no lopta ostaje na stativi. Nikako da taj vrijedni momak s Naumovca postigne prvijenac. Srećom vrijeme je na njegovoj strani. No i Čekićari imaju svog aduta. Ovoga puta to je bio ambiciozni i seriozni Slaven koji Acin ubačaj iz kornera šalje na drugoj stativi u Cicinu mrežu. Inače Cico i dalje brani čudesno. Da li je na streljani, da li pokriven, sve to skida svojim izraslim ekstremitetima! A onda mu se ukazao stari lisac koji zabija rijetko ali kad zabije onda se pamti. lagano primanje lopte pored Pruge, odlazak od gola i vađenje Cice s prve stative, a onda iznenađenje – petom u taj kut. Za prste polizati ! Čekićari u vodstvu nakon nekoliko mjeseci.Igra obećavajuća, a Sokolovi u laganom padu. Kako se samo bori Barta, a što sve od sebe daje Leo s ozlijeđenim listom, pa Števa s druge strane. Aco samo kaj ne kihne, Lujo u opsadi ali bez poentiranja. Vida diže tempo, a tek Mario. Šara li ga šara taj mladić, a onda konačno u završnici iz mrtvog kuta vara Cicu za konačnh 3-1. Uzeo je onda loptu Ivan i krenuo u pohode, no njegov čarobni ples naprasno je prekinuo šestinski zvonar i odveo mokre dječake pod topli tuš!
SOKOLOVI : ROSTOHAR, GUDIČEK, D.PERIĆ, D,KEKELJ, PRUGOVEČKI, KRALJEVIĆ, FIJUCEK, PERKOVIĆ, ŽIVKOVIĆ
ČEKIĆARI : BARBIR, BARTOLIĆ, KRSTIČEVIĆ, GELO., OSTREŽ, ŠPIČIĆ, VRAČAR, VIDUKA, MARŠIĆ, GENC
1-0 KRALJEVIĆ, 1-1 OSTREŽ, 1-2 GENC, 1-3 ŠPIČIĆ

Ovim putem svi šaljemo podršku friško operiranom Bokoru! Fućkaš menisk, glavno da si ti nama dobro i jedva te čekamo na terenu! Sretan ti što brži oporavak i povratak, a dok ne mreš igrati možeš s nama ružiti jer si sada spreman samo za treće poluvrijeme! A i tam si uvijek puno daval! Obaviještavamo sve poznanike da se još uvijek traži odbjegli Hera. Sve informacije i nalaze javiti Sandri u Klub. Povjerenstvo je inače donijelo odluku da se on sam može javiti ili na uputnicu kod doktora Luje, ili na saslušanje kod Gegija. Pa nek odluči ! Ničim izazvan Ježo nam je priznao da je na tekmu kao dugogodišnji penzioner došao mrtav umoran od rada i da će sada četvrtkom uzeti slobodne dane!
Pokrenuta je od strane tajnika Perkovića akcija – Pužnica za števu – zato zovite 332211 i dajmo mu da čuje!
Primijetili smo da je na jučerašnjoj probi zabušavao pjevački mag Gelo. Opomena pred solo koncert!

Povjerenstvo je donijelo važnu odluku – u mirovinu se ide s navršenih 75 godina i svaka utakmica će se honorirati sa 7 kuna pa si lako može svatko izračunati koji će iznos dobivati od povjerenika kluba.
I konačno najsvježija vijest a ujedno i ekskluziva – otkrili smo da je Tuta odlučio krenuti trbuhom za kruhom u Njemačku. Da, otišao je tražiti angažman u njemačkom Bundesclasikferainu. Nadamo se da neće naći novog poslodavca i da se vraća na uzvrat Kupa ! Tuta bit će roštilja!