Viduka zaustavio Sokolove
Večer uoči rođendana tvorca El Clasica Gekasa Krstičevića. Pepelnica. Čista srijeda. Već smo se zabrinuli da su se neki odrekli u korizmi El Clasica jer po udaru zvona šestinskog zvonara Sokolova biješe nekoliko. Već se razmatrala situacija oko 3-0 bb, pa minus 3 boda i 3 utakmice bez gledatelja, no tada dolaze Dido Mladen, Pero i već po ustaljenom kašnjenju Fićo. Ivan ovaj puta ima opravdani izostanak. I krenulo se žustro bez glavnih golmana. Cicu mijenja Ježo, a Anija mijenja Gegi. Bilježimo dvije lijepe šanse Luje i nekoliko prohujalih lopti na drugu stativu koju nitko od Sokolova ne ubacuje u gol. A onda jedan izlet Ježe podalje od gola kažnjava nemilosrdni i precizni Viduka iz svog šesterca. Gračanski medar i filigranski tehničar dovodi Čekićare u vodstvo. No to od njega nije bilo sve. Tek se razigrao i polučio još dva pogotka. Solo prodorom i lukavim ubacivanjem na Acino izvođenje kornera. Samo stari kroničari znaju podatak kada je Viduka zabio hatrick i kada su Čekićari imali ovakvo vodstvo.U međuvremenu Gegi par puta brani jedan na jedan i dovodi Didu Horvata i Fiću na čupanje kose. Kako samo Tuta igra obranu, a Gelo, skoro ko Tuta, Vida po sredini vedri i oblači, a napadači Lujo i Aco rasplesani i razigrani. Već dugo Čekićari ne rade ko urica, no ovo je bila rapsodija. Očajan Hera, trudi se Števa, pokušava Pero, lukavi Dido i Fićo no niti uz pomoć igrača – golmana Ježe, Sokolovi na nuli. A onda Dido lukavo u prvi kut, daje malo miris straha no Čekićari po zacrtanoj situaciji postižu identičan još jedan pogodak iz kornera, samo što sada maestralini Vida asistira za Acu Vračara. Sve je to popratio iz gledališta dragi naš Dudo, nažalost momentalno ozlijeđen i sa željom za brzim povratkom jer njegovi Sokolovi bez njega su kao kesten pire bez šlaga! Još je malo zakuhao situaciju Fićo svojim lijepim pogotkom i čekao se samo zvonar. I kakvo veselje po njegovu oglašavanju. Čak veće u redovima Sokolova jer je Hera odmah zapjevao – Još smo uvijek prvi! Bogme je u pravu, no valja zabilježiti konačnu pobjedu Čekićara nakon 62 dana Veselje se nastavilo u Klubu i prije odlaska kući svi su iz svega glasa zapjevali rođendansku pjesmu za Lea Krstičevića – Nitko nema dva života !.Sretan ti rođendan dragi naš prijatelj, a tvoji Čekićari poklanjaju ti ovu pobjedu!
Najbolji strijelac El Classica Mladen Genc  32 pogotka
Zabilježili smo i izjave aktera nakon meča – Razdragani Marijan Viduka Vida rekao nam je – Jednostavno izostankom mog dragog prijatelja Lea, oslobodio sam se njegovih zahtjeva i slobodno proigrao. Čarobna tri gola posvećujem supruzi Elviri i sinovima Viti i Vedranu! Eto mene skoro doma!
U redovima poraženih izjavu su zajednički dali Damir Perić Pero i Mladen Dido Horvat – Lopta je ponekad okrugla i danas svatko igra mali nogomet pa tako i Čekićari!
U rubrici odabrao Đelo Hadžiselimović izdvajamo – Štef Gudiček obraća se Kreši Bokoru – Ak si šepav za nogomet, nisi za popiti pivu!
Gegi moli Cicu da ne gura prste tamo gdje mu mogu nateknuti, nego da gurne nešto drugo s tim posljedicama!
SOKOLOVI : D.KEKELJ, HERAKOVIĆ, GUDIČEK, PERIĆ, HORVAT, KRALJEVIĆ
ČEKIĆARI : GENC, TUTIĆ, GELO, VIDUKA, VRAČAR, MARŠIĆ
0-1 VIDUKA, 0-2 VIDUKA, 0-3 VIDUKA, 1-3 HORVAT, 1-4 VRAČAR, 2-4 KRALJEVIĆ