Srijeda, 22. ožujka 2017. godine, Gekas Arena prepuna – opet dragi naš Bobinac,pola ekipe iz SPAZ Sagene i roditelji s malom djecom iz škole nogometai u loži rekonvalescent Vida
ČEKIĆARI : MUSA, KRSTIČEVIĆ, PRUGOVEČKI, GELO, MIŠKIĆ, ŠPIČIĆ, VRAČAR, MARŠIĆ GENC, OSTREŽ
SOKOLOVI : ROSTOHAR, HORVAT, BOKOR, D.KEKELJ, FIJUCEK, HERAKOVIĆ, GUDIČEK, KRALJEVIĆ, SOLINA STARČEVIĆ
1-0 GENC, 2-0 KRSTIČEVIĆ, 3-0 GENC, 4-0 GENC, 4-1 KRALJEVIĆ, 5-1 KRSTIČEVIĆ, 6-1 VRAČAR, 6-2 KRALJEVIĆ
Prva proljetna malonogometne srijeda ! Razlistali se jaglaci, potočnice, ljubičice, mačuhice, ali nigdje Viduke, Molana, Knapića, Perića, Bartolića, Keša Kekelja ! No zato je pristigla nova nada Sokolova. Poznati malonogometni gospički knez. Osvajač Kutija šibica – Željko Starčević Šicer ! Tekma je imala i jednog slavljenika u redovima Sokolova. Naš dragi i najstariji igrač Števa Gudiček jučer je po 100. puta obukao naranđasti dres i ponosno pokazao put kojim trebaju krenuti svi mlađi. Put Sokolova pogleda! Prišao mu Gegi o obećao poklom. Doista nije ovoga puta bio škrt ! I još neki igrači (Mario, Hera, Ani) nisu ni izašli iz svlačionice a Čekićari su poveli 2-0. Prvo je jednu nedovoljnu aktivnost Bokija spriječio Lujo koji daje loptu Geli, a ovaj na Krešino iznenađenje upošljava samoga Gegija kojeg Cico ne kroti i lopta tup, tak tup i eto je u mreži. Dupli G(elo)G(enc) za početak ! !Koju sekundu kasnije drma Gekas Leo, a neoprezni Cico ne hvata očito vruć krumpir skuhan u Krstičevićevoj desnici ! Valja zabilježiti podstrek Dide Horvata koji riječima – ne daj se ljubavi, tješi Cicu ! No očito je proljeće bolje djelovalo na usnule Čekićare jer Miš, Slaven, Aco i konačno Gegi petom rasplamsavaju vatru pred golom Sokolova.3-0 u deset minuta. Eh kaj bi za taj rezultat dao izbornik Čačić! A spremni dečki su mu na dohvat ruke. Kaj ti je do zelengaja ! Brzi vlak Čekićara dere i dalje. No vrijedi spomenuti nezaobilaznu hobotnicu na golu Čekićara. Postojano, sigurno, pravodobno reagira nesavladivi Ani Musa.Kakav je prodor napravio Dido Horvat. Izmiješao pola čekićara, ali završetak je neprecizan.Valja lijevo Ježo. Pokušava Rene. Probijaju Boki i hera. Alan pored gola, Fićo oko kaznenoga. S druge strane vrijedni Pruga i Miš. Kombiniraju s raspoloženim Lujom i vrlo dobrim Slavenom. A Aco, opet kao u najboljim godinama. Rastrčan, sveprisutan ! No jedno zakašnjelo vraćanje i opuštanje u redovima Čekićara koriste Alan kao asistent za Fiću kojem nije bilo teško pogoditi prazan gol. Ani nemoćan! No da se zna tko je gazda na terenu pobrinuli se Miš, Lujo, Aco i konačno Leo koji para praznu mrežu odlutalog Cice.Vrijedni Ozren Letica mijenja film u aparatu jer je sve vrijedne događaje uspješno ovjekovječio što će te dio toga uredno i vidjeti u ovom izvješću. Da bi bilo dobro, brine se Leo koji daje kumu Aci da i on zabije. Bravo kumovi ! Kak za stolom tak i pred golom ! Tugu sokolova ublažava Fićo kad su se razigrani čekićari opustili i uredno pričekali zvuk zvona šestinskog zvonara umjesto pred svojim golom lijepo i opušteno u društvu Cice, Here, Števe i Šicera pred njihovim kaznenim prostorom.
Za kraj i jedno nagradno pitanje – Što se zbilo dana 02. studenoga 2016. godine ? Pitanje je iz Potjere, a ukoliko tko zna odgovor, molimo poslati Sandri u Klub, nagrada slijedi. Odgovor za tjedan dana ! Treba još samo napomenuti kako Čekićari nestrpljivo čekaju Vidu, a ovaj još nestrpljivije svoj prvi izlazak na scenu El Clasica u ovoj godini, što isto tako želimo svima naprijed spomenutima. Dudo, Dario, Keš, Barta, Pero kaj se čeka, trebamo vas !
Kako su igrali .
ANI – Ani, Ani, to je dan kad treba, onda sve važno obrani
LEO- bek, a strijelac, dvostruki čak, pravi nogometni vrag
PRUGA – znalac, laganog kasa, protivnike baci oko pasa
GELO – rastrčan, vrijedan. lagan, na kraju od trudai i gladan
SLAVEN – čvrst, prodoran, marljiv, puno dobroga jučer
MARIO – nažalost rano se ozlijedio, nadamo se za brzi povratak
MIŠ – gore dole njegova je forca, lijepih poteza, sve bolji
LUJO – borio se, nudio se, trudio se još samo da zabije
GEGI – poklonio tri komada Števi za jubilej
ACO – maestralan, igra ko čigra, asistira i zabija ko opasna zmija
CICO – navodno u seriji primanja, tak se priča, bit će bolje
HERA – kasno ušao, aonda ga ne slušaju oni koji bi to trebali
ŠTEVA – neće po dobru pamtiti svoj 100. nastup
JEŽO – dosta probao, nešto uspio, no malo zatajan
BOKI – slično ko Ježo, zatajila špica
DIDO – nekoliko lijepih driblinga i bodrenja svog golmana
RENE – nije se jučer previše vidio, nedostaje njegove povezanosti
ŠICER – nedovoljno korištene njegove usluge u prvoj tekmi
FIĆO – proradio kad se protivnik opustio
ALAN – ide, proba, puca, no najuspješniji jučer u asistencijama fići