NEMA ŠTEVE; ETO REMIJA !
SOKOLOVI : CICO ROSTOHAR, MATUN, HERAKOVIĆ, BOKOR, SOLINA, KRALJEVIĆ, D.KEKELJ, PERKOVIĆ
ČEKIĆARI : MUSA, BARBIR, GELO, KUTLEŠA, I.BRNAS, TUTIĆ, KRSTIČEVIĆ, ŠPIČIĆ, PRUGOVEČKI, GENC, MARŠIĆ, VIDUKA, VRAČAR
0-1 MARŠIĆ, 1-1 D.KEKELJ, 2-1 BOKOR, 2-2 GENC

Ostvarilo se najavljeno – stadio je rasprodan! Hvala svima koji su to učinili putem internet prijava, a također se ovim putem zahvaljujemo svim našim vjernim pratiteljima u Americi i Kanadi (Big brother Vas prati) koji posjećuju našu stranicu i pozivamo ih da kada prvi puta prelete “Veliku baru” da dođu na naš derbi – Vip loža ih očekuje! Vratimo se na mjesto događaja, koji je započeo uz pjesmu Majki – Gdje je nestao čovjek (Števa). Mole se svi koji imaju bilo kakav podatak o igraču Sokolova Števi da nam jave. Zadnji puta viđen u sivom kombinezonu, raščupan, lijeva tenisica podrapana, a u ruci ključ šesnaestica! Da li je pukla gumica susjedi ili mu je pobjegao zadnji trajekt…. Tekma je započela u laganom ispitivanju snaga. Žustro i borbeno, taktički zatvoreno s laganim izlascima do centra, uz obveznu pratnju. Vrlo dobra posloženost obje ekipe tako da izrazitih prilika baš i nije bilo. Pokoji udarac, golmani lagano skidaju. No iz lijepe kombinatorike Ace i Luje, majstor minijature, naš presvijetli doktro zabija za ugodno vodstvo Čekićara ! Zatvoreno i dalje, ali Sokolovi pritišću. Jedna lagano izgubljena lopta plavih, Fićo uzima poklon i krasno asistira za Ježu, a ovaj iznad požrtvovanog uklizavajućeg Lea i Anija pogađa za izjednačenje. Stativa Marija, ali i Renea. Pokušaji Vide, Ivana, Lea i Fiće završavaju oko gola, ali zato ne griješi rekonvalescent, popravljeni Klepetan Bokor koji slalom pa špicom iznenađuje usnulog Anija i eto vodstva Sokolova! No tada voditelji čekićara Miljen i Brnki konsolidiraju satove i redove plavih. Lagano vrše psihološki pritisak na Ježu i igrački na zadnji red Ibrinih istomišljenika! I kad se činilo da nema ključa za otvaranje brave Sokolova, Vida poslužuje Marija, a ovaj servira u maniri ober majstora za Gegija na njegovoj poziciji i lopta je u mreži. Izjednačenje ! Sve iza toga bila je poezija osim drame kad je Ani zvao faul od Fiće na Prugi pa je žalba Sokolova otišla za Strasbourg pa se nadamo da će biti riješavana zajedno sa slučajem Ademi! Ozren je fotkao i zadnje situacije prije nego je započelo gastronomsko ispitivanje onih krvavica i pečenica s početka teksta! Bille su vrlo ukusne!
Kako su igrali : SOKOLOVI – Cico – nije kriv za golove, Hera – maksimalno u tekmi, Marči – poslovično vrijedan, Bokor – standardno strijelac, Ježo – koristan i probitačan, Rene – jedna vrhunska asistencija, Fićo – nevjerojatno brz, krasan asist za gol, Ivan – pod utjecajem grubog nasrta, željan driblinga.
ČEKIĆARI : Ani – malo zaspao kod drugog gola, Tuta – neprelazan, Leo – borben i srčan, Gelo – vrijedan za cijeli tjedan, Mario – raketa i briljantan dodavač Vida – svugdje, ali nikako u gol, Aco – redovno dobar, Pruga – sve vidi i daje, Gegi – zabio kad treba, Lujo – spašavao na sve strane.