Debakl Čekičara
Sokolovih 9 ! Ili možda Sokolova deveta simfonija ! Ili je sam Ibrin duh broja  9 sišao na junačka pleća igrača Sokolova koji su podarili jučer nemoćme čekićare čija se glava opasno nagnula na nakovanj. Bila je to eksplozija i raspašojka u režiji moćnih i nezadrživih Sokolova. Opasno je nagrižen Čekić i sada jedino grupna terapija doktora Luje ili sam dolazak vođe pravih engleskih čekićara, meštra Bilića moževratiti posrnule čekićare u sedlo. A ono što su jučer pokazali Sokolovi predvođeni Kešom bila je mala čarolija korištenja gluposti protivnika. Ostavljenim prostorom kao na pisti aerodroma letjeli su poput migova Keš, Alan, Fićo i Dido pored usnulih ljepotana iz redova Čekićara. Probudio se talent i moć nezaustaljivog Keša koji je šarao terenom i ubadao kako je htio. Vrhunac je bio gol za 5-0 volejom na kojem bi mu zavidio i sam njegov idol Ibro, čiju majicu ponosno nosi. Pomagali su mu razigrani i maštoviti Alan, neuhvatljivi i korisni Fićo, lucidni i precizni Ježo, motor i promotor Dido, igrač čarobnog driblinga i pregleda igre Pero, vrijedni Števa kojem treba skinuti kapu do tenisice, pa ministar obrane hera koji je skupio svoje jato te na kraju čuvar mreže Cico koji i glavu postavlja tamo gdje neki možda stave i tenisicu ! Briljantna večer Sokolova u kojem su prašili i staršili protivnika terenom punim pokreta, energije i mašte ! Gdje su u tom filmu bili čekićari? Da li je njihovu nemoć prouzrokovao koktel
doživljaja putne groznice, dolaska punice, umora od tekme s Jelenovca, indolentnosti nepostizanja ranog gola, možda će mo uskoro saznati, ali ono jučer spada u nogometnu glupost i neorganiziranost. Još sada u Šestinama se osjeća miris nemoći i ne brige za zajedništvo ! Kako su samo padali golovi. Prvi Dido Horvat od nikoga praćen nakon kornera Keša za vodstvo, pa klasičan prodor Keša i zakucavanje, a onda inteligentno Ježo, pa nesebično Keš za Fiću, a što tek reći za maestralni volej Keša za 5-0, pa Alanov suhi list. Sve onako kak se šika! Da li je to realna slika El Clasica vidjet će mo u nastavku, no do tada jedina sreća Čeklićara je zaostatak od tri boda!
SOKOLOVI : ROSTOHAR ST., HERAKOVIĆ, GUDIČEK, D.PERIĆ,HORVAT, D.KEKELJ, K.KEKELJ, FIJUCEK, KRALJEVIĆ
ČEKIĆARI : ROSTOHAR ML., TUTIĆ, BARTOLIĆ, KRSTIČEVIĆ, OSTREŽ, GELO, VIDUKA, GENC, VRAČAR, MARŠIĆ
1-0 HORVAT, 2-0 K.KEKELJ, 3-0 D.KEKELJ, 4-0 KRALJEVIĆ, 5-0 K.KEKELJ, 6-0 FIJUCEK, 6-1 VIDUKA, 7-1 K.KEKELJ, 8-1 FIJUCEK, 8-2 GENC, 9-2 D.KEKELJ
IZJAVE AKTERA – ALAN GARINČA FIJUCEK – Još se uvijek pitam da li su to naši protivnici bili na misi kod zvonara kad se nisu pojavili na igralištu ?!
DARKO GELO I MARIJAN VIDUKA –  Bila je to naša utakmica života, ali protivnik to nije prepoznao!
Napominjemo kako se i jučer sastalo Povjerentvo i održalo telefonsku sjednicu te donijelo slijedeće odluke : Svi igrači koji su u mirovini dužni su po primanju mirovine na početku mjeseca platiti članarinu, a ostali proizvođači do kraja mjeseca! Također osuđeno je ponašanje igrača Sokolova koji su nakon vodstva od 6-0 i dalje zvali faulove!
RUBRIKA – POZDRAVI, ŽELJE I PORUKE –
Keš ovu pobjedu poklanja Didi Horvatu za skorašnji rođendan!
Števa je donio odluku da će igrati još 3-4 sezone pa onda uzeti kratki odmor!
Barta poručuje Tuti da nabere cvijeće Sandri za rođendan!
Gelo moli Viduku da počne zabijati i momčadi koja nije u Ligi petice!
Gegi upozorava Cicu da stavi kacigu radi izbjegavanja ozljeda oka ili nosa!